"SEDICINONI COUNTRY" προσθέτει στη γκάμα μια παραλλαγή με πιο παραδοσιακούς τόνους σε συνδυασμό με την καινοτομία της καμπίνας μαγειρέματος που έχει αναπτυχθεί οριζόντια, επιτρέποντας τον καλύτερο έλεγχο και χειρισμό του φαγητού κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, ειδικά όταν επιθυμείτε να μαγειρέψετε περισσότερα πιάτα σε περισσότερες μικρές ταψιά που γίνονται εύκολα να τοποθετηθούν και να τοποθετηθούν, ακόμη και στην ίδια επιφάνεια.
Χαρακτηριστικά
Καμπίνα μαγειρέματος αναπτυγμένη οριζόντια, Τέσσερα Inox ως στάνταρ (έκδοση εξωτερικού χώρου).
Επιλογές
Καρότσι, σταθερή βάση, μπάρμπεκιου, πλευρική επιφάνεια εργασίας, μπροστινή επιφάνεια εργασίας, επιπλέον πλάκα πυρότουβλου, σπάτουλα ψωμιού-πίτσας, επιπλέον σχάρες και ταψιά.
Είναι ο χώρος όπου τα φορτηγά μεταφοράς εκφορτώνουν τα προϊόντα για την αποθήκευση διαφόρων πρώτων υλών. Με τη βοήθεια βιδών και ανελκυστήρων, τα προϊόντα που χύνονται εδώ παραδίδονται στους σιλό και παρέχεται προ-αποθήκευση. Οι διαστάσεις ποικίλλουν ανάλογα με την ικανότητα του εργοστασίου και την αίτηση του πελάτη.
Βυθιστείτε σε μια γαστρονομική αποκάλυψη με το Ηλιέλαιο μας – την υγρή ηλιοφάνεια σας για συνταγές. Από τηγάνια που σιγοβράζουν μέχρι την καρδιά του πιάτου σας, αγκαλιάστε την πλούσια γεύση που βρίσκεται στο επίκεντρο.
Κοκότα Οβάλ 26 εκ από σμάλτο με καπάκι από σμάλτο και κουμπί από σμάλτο
Όλες οι εστίες με βέλτιστη απόδοση στην επαγωγή
Η κοκότα μπορεί να μπει στον φούρνο χωρίς περιορισμούς θερμοκρασίας
Αυξήστε πολύ σταδιακά τη θερμοκρασία για να εξασφαλίσετε καλή κατανομή της θερμότητας και να αποφύγετε το θερμικό σοκ
Αναφορά: M
Συσκευασία: 2 τεμάχια
Πλάτος: 21 εκ
Μήκος: 26 εκ
Ύψος: 9 εκ
Σχήμα: Οβάλ
Χρώμα: λευκό/μπλε... χύμα
Μέγεθος: 26
Οι Ζωντανοί Σαλιγκάροι Helix Aspersa Muller είναι καλά περιποιημένοι, ανθεκτικοί και ανθεκτικοί.
Συλλέγονται από το φυσικό τους περιβάλλον και επιλέγονται και πιστοποιούνται σε επίπεδο υγιεινής για να διασφαλιστεί η ποιότητα και η φρεσκάδα. Τους αποθηκεύουμε σε ελεγχόμενη θερμοκρασία για να διατηρήσουμε τη διάρκεια ζωής τους.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ
Σαλιγκάρια 100% φυσικά, ξηρά, καθαρά και καθαρισμένα, έτοιμα προς κατανάλωση.
Περίοδος διαθεσιμότητας: διαθέσιμα όλο το χρόνο.
Συσκευασμένα σε σακούλες δικτύου των 4, 5 και 10 κιλών.
Μεγάλο μέγεθος: 12-15 γρ.
Διαθέσιμα επίσης για εκτροφή.
Αποστολές σε παλέτες σε όλη την Ιταλία και την Ευρώπη σε ψυχόμενη θερμοκρασία.
Ελάχιστη παραγγελία 800 κιλών.
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ: ΓΚΡΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΜΕΛΑΜΙΝΗ Ή ΛΕΥΚΟ
ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΟΡΑΤΗ ΠΛΕΥΡΑ: ΘΕΡΜΟΛΑΜΙΝΗ 19 MM ΓΚΡΙ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΗ
ΕΠΙΛΟΓΕΣ: MDF ΛΑΚΕ ΜΑΤ Ή ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΟ, ΣΤΡΩΜΑ EGGER Ή ΟΜΟΙΟ, ΘΕΡΜΟΛΑΚΕ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΟ
ΠΛΙΝΘΟΣ: PVC ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΥΨΟΥΣ 150 MM
ΕΠΙΛΟΓΕΣ: ΛΑΚΕ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ, ΛΕΥΚΟ
ΛΑΒΕΣ: ΠΡΟΦΙΛ GOLA ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΛΛΟ ΝΑ ΟΡΙΣΤΕΙ
ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ: ΧΕΡΟΥΛΙΑ – CLIP TOP BLUM Ή ΟΜΟΙΟ, ΤΡΑΒΕΡΣΑ – BLUM (TANDEMBOX Ή LEGRABOX) Ή ΟΜΟΙΟ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ: ΜΑΓΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΩ ΕΠΙΠΛΟ ΓΩΝΙΑ, ΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΩ ΕΠΙΠΛΟ, ΤΡΑΒΕΡΣΑ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ, 5 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΤΡΑΒΕΡΣΕΣ ΓΙΑ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΛΟ (SPACE TOWER. BLUM), ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ.
Το φοινικέλαιο είναι ένα πολυδιάστατο, ευρέως διαδεδομένο φυτικό έλαιο που προέρχεται από τους καρπούς της φοινικιάς. Λόγω της υψηλής απόδοσής του και του χαμηλού κόστους, είναι ένα δημοφιλές συστατικό διαφόρων προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των τροφίμων, των καλλυντικών και του βιοντίζελ. Ωστόσο, η παραγωγή του έχει προκαλέσει περιβαλλοντικές ανησυχίες λόγω της αποδάσωσης των δασών και της απώλειας του βιότοπου απειλούμενων ειδών. Οι βιώσιμες πρακτικές και οι πιστοποιήσεις στοχεύουν στην αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων.
Χρήσιμες διαστάσεις 620x500 mm, 31 dm2.
Θέρμανση με αέριο, με καυστήρες σταθερής φλόγας (2x 4 kW) (ανεξάρτητοι).
Πλάκα μαγειρέματος από χυτοσίδηρο, με υψηλή θερμική αγωγιμότητα.
Ρύθμιση μέσω βαλβίδας αερίου.
Σκελετός από ανοξείδωτο χάλυβα.
Ακριβής έλεγχος των παραμέτρων και ομοιογενής επεξεργασία του προϊόντος διατηρώντας τη θερμοκρασία σε όλη την πάχος της στρώσης του προϊόντος για τον απαιτούμενο χρόνο για το βράσιμο (και ακόμη και το προμαγείρεμα) των επεξεργασμένων προϊόντων.
Υψηλή απόδοση υλικών διατηρώντας όσο το δυνατόν καλύτερα τις οργανοληπτικές ποιότητες των επεξεργασμένων προϊόντων.
Ελάχιστη κατανάλωση νερού σύμφωνα με τη λειτουργική μέθοδο που έχει επιλεγεί.
Βελτιστοποίηση των διαστάσεων του εξοπλισμού σύμφωνα με την γκάμα των προϊόντων που πρόκειται να επεξεργαστούν και τους περιορισμούς χώρου της ζώνης εγκατάστασης.
Ικανότητα: 500 kg/h έως 20t/h ανάλογα με το βάρος μονάδας των επεξεργασμένων προϊόντων και το μοντέλο.
Η εμαγιέ φόρμα κέικ σωλήνα είναι ιδανική για την παρασκευή των πιο αφράτων κέικ. Μπορείτε να αφαιρέσετε εύκολα το κέικ μετά από 10 λεπτά ψησίματος. Δεν περιέχει καρκινογόνες ουσίες. Είναι αντιβακτηριακή.
Οι φιάλες είναι κατάλληλες για ποτά, λάδι, ξίδι, κρασί, χυμό και γάλα.
Φυσικά, προσφέρουμε και τους αντίστοιχους κλειστές για τις φιάλες. Συνήθως, οι φιάλες ποτών προσφέρονται σε διαφανές, οι φιάλες γάλακτος σε αδιαφανές λευκό και οι φιάλες κρασιού σε κλασικό πράσινο. Ειδικά χρώματα κατόπιν αιτήματος.
Δημιουργία
Τύμπανο ψησίματος Ø1600 mm + Σύστημα εξάπλωσης + μεταφορική ταινία
Παραδείγματα παραγωγικότητας
Μορφή Πολυδιάστατης ταινίας: Ø120 έως Ø300 mm Παραγωγικότητα: από 600 έως 2500 Νεμς / ώρα
Δυνατές επιλογές
Δοσολογία γέμισης, Πτυσσόμενη, κοπή, ρολάρισμα
Ενέργειες
Ηλεκτρισμός, συμπιεσμένος αέρας, νερό.
Διάφορα
Η περιγραφή, οι φωτογραφίες και τα σχέδια δεν είναι δεσμευτικά, παρέχονται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς, ο κατασκευαστής διατηρεί το δικαίωμα να τα τροποποιήσει χωρίς προειδοποίηση.
Τα κριθάρι κομμάτια TM "TERRA" Νο. 1 είναι μια πραγματική πηγή χρήσιμων ουσιών. Το κριθάρι, από το οποίο παράγουμε τα κριθάρι κομμάτια, είναι της υψηλότερης ποιότητας.
Ολόκληρο το δημητριακό συσκευάζεται σε μερίδες σε θερμικές σακούλες. Έτσι, για να ετοιμάσετε ένα χορταστικό πρωινό ή ένα συνοδευτικό για το δείπνο, αρκεί να βράσετε νερό και να βάλτε τον απαιτούμενο αριθμό μερίδων σε αυτό. 35 λεπτά και το πιάτο είναι έτοιμο. Καλή όρεξη!
Κεντρικό κλείσιμο με φερμουάρ και κουμπί
Ασφαλές πίσω ράψιμο
Ελαστική μέση
Πτυχώσεις
Τρεις τσέπες:
2 γαλλικές τσέπες
1 τσέπη πίσω με πατίνα και κουμπί
ΥΦΑΣΜΑ. 65% ΠΟΛΥΕΣΤΕΡ - 35% ΒΑΜΒΑΚΙ
120 G/M2
Αφού κόψουμε το φιλέτο σε μερίδες, επεξεργαζόμαστε τον σολομό με μια νόστιμη μαρινάδα. Αφού απορροφήσει τις γεύσεις, βάζουμε τον σολομό σε σουβλάκι και τον συσκευάζουμε σε ένα δίσκο. Έτοιμο προς μαγείρεμα!
Μια μεταλλική ξυλόσομπα κάτω από μια κατσαρόλα χωρητικότητας 22 λίτρων είναι η ιδανική λύση για τους λάτρεις του μαγειρέματος σε εξωτερικούς χώρους. Ο συμπαγής και ανθεκτικός σχεδιασμός εξασφαλίζει ομοιόμορφη θερμότητα, η οποία συμβάλλει σε ποιοτικό μαγείρεμα. Ο φούρνος είναι εξοπλισμένος με ειδικό χώρο για την τοποθέτηση της κατσαρόλας, καθώς και με αεραγωγούς για βέλτιστη κυκλοφορία του αέρα. Ανάβει και συντηρείται εύκολα, θα γίνει ένας αναντικατάστατος βοηθός στο εξοχικό, στο πικνίκ ή στην ψαριά. Είναι κατάλληλος για το μαγείρεμα μιας ευρείας ποικιλίας πιάτων στη φωτιά, δημιουργώντας μια μοναδική γεύση και άρωμα.
•Παρέχετε στις πίτσες σας όλη την αυθεντική τους γεύση και υφή.
•Οι Φούρνοι Ξύλου Formex είναι ικανοί να προσφέρουν εκείνη την "διαφορετική πινελιά" της φυσικής ψησίματος με ευγενή ξύλα (όπως βελανιδιά, δρυς, ελιά, φράξος), ανακτώντας τη παραδοσιακή γεύση.
•Οι Φούρνοι Ξύλου Formex προσθέτουν κύρος στην επιχείρησή σας, αναδεικνύοντας την ελκυστικότητα που προσφέρει η παρασκευή του προϊόντος μπροστά στο κοινό.
•Λόγω της αρθρωτής τους κατασκευής, οι Φούρνοι Ξύλου Formex μπορούν να εγκατασταθούν σε λίγες ώρες και με ασυναγώνιστο κόστος.
•Η αποκλειστική τους καμάρα με εγγύηση κατά της κατάρρευσης σας παρέχει την ασφάλεια ότι ο φούρνος σας θα παραμείνει σε άριστη κατάσταση για πολλά χρόνια.
Ο σχεδιασμός τους και η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται προσφέρουν εξαιρετική μόνωση, με αποτέλεσμα μεγάλη εξοικονόμηση ξύλου, ενώ σας επιτρέπει να διατηρείτε τον φούρνο σε θερμοκρασία.
•Πρέπει μόνο να ανησυχείτε για την κατασκευή του εξωτερικού τοίχου σύμφωνα με τη διακόσμηση του χώρου: ρουστίκ πέτρα, σοβάς, πλακάκι, στόκος, κ.λπ.
Η κύρια μονάδα της γραμμής είναι ο καζάνι για το μαγείρεμα καραμέλας. Η τοποθέτηση του καζανιού στη βάση είναι σχεδιασμένη ώστε να μπορεί να συνδεθεί με το σύστημα ζύγισης. Ο μαγειρευτής έχει σχήμα ημισφαιρίου και διαθέτει ξύστρα από τεφλόν. Η ταχύτητα ανάμειξης κατά το μαγείρεμα καραμέλας είναι ρυθμιζόμενη. Η γραμμή μαγειρέματος καραμέλας ελέγχεται από PLC και HMI. Κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, υπάρχει παρατηρητήριο και φωτισμός εντός του καζανιού για την παρακολούθηση του προϊόντος. Η μονάδα συλλογής προϊόντων με αναμικτήρα και θερμική επένδυση, ο εναλλάκτης θερμότητας με κοχλία, ο αναδευτήρας fondant, η αντλία κενού και η δεξαμενή αποθήκευσης είναι άλλες μονάδες της γραμμής μαγειρέματος καραμέλας. Ο αναδευτήρας fondant είναι απαραίτητος για την παραγωγή fondant.